Skip to main content

Nieuws

Jean-Paul Van Avermaet
Nieuws

Veel succes, Jean-Paul!

Woensdag raakte bekend dat Jean-Paul Van Avermaet, CEO van beveiligingsspecialist G4S, benoemd wordt tot CEO van Bpost. Naast tal van andere bestuursfuncties, is Van Avermaet ook bestuurder bij Voka.

indian summer bbq
Nieuws

Proeven van Voka op de Indian Summer BBQ

Een Voka-lidmaatschap, dat staat gelijk aan kansen creëren om te netwerken, bij te leren en veel businessinspiratie op te doen bij gelijkgestemde collega-ondernemers.

Nycky Myny
Nieuws

Ruimte voor kunstzinnige ontmoetingen

Nicky Myny, bezielster van ARTKOM, verdiept zich al een decennium lang in het kunstzinnig dynamisch creëren én de positieve effecten daarvan op het welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

foto
Nieuws

Najaarslunch 2019 met Elke Van den Brandt

Op de najaarslunch van Voka Metropolitan brak de Brusselse mobiliteitsminister Elke Van den Brandt een lans voor een ééngemaakte app die in Brussel toegang geeft tot alle types van openbaar  verv

Europese wijk
Nieuws

Meer ambitie nodig voor Brusselse economie

De nieuwe Brusselse regeringsploeg legt in zijn regeerakkoord sterk de klemtoon op de ecologische en sociale agenda. De economische agenda krijgt een minder prominente plaats.

Nieuws

Groene economie uitgelicht

In deze editie van Ondernemers Vlaams-Brabant zoomen we in op groene economie. Water vormt de leidraad doorheen deze special.

Soltech
Nieuws

Innoveren als levensverzekering

Het bedrijf Soltech uit Tienen ontwikkelt en vervaardigt zonnepanelen op maat voor vernieuwende toepassingen. Soltech werkt vanuit het indrukwekkende gebouw van het voormalige Photovoltech.

Nieuws

Afvalvrij tegen 2020

Sodexo België heeft zich geëngageerd om tegen 2020 al haar sites volledig afvalvrij te maken.

Webbekom
Nieuws

Samen sterker op bedrijventerrein Webbekom

In juni organiseerden de Stad Diest, Interleuven en Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant een ontbijtvergadering bij HAROL in Diest om samen met de aanwezige bedrijven prioritaire werkpunten voor

Made In Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD Worx
Logo Athlon
Logo Premed
Logo Randstad