Skip to main content

Activiteiten

Zakendoen met Turkije
Opleiding

Week Internationaal Ondernemen: Zakendoen met Turkije

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen organiseert in het kader van de Week Internationaal Ondernemen samen met Flanders Investment and Trade een gratis infosessie rond zakendoen met Turkije. Ze doet dit om ondernemers met dergelijke ambitie zo goed mogelijk hierop voor te bereiden.

customs academy
Opleiding

Customs Academy Havenbedrijven Zeebrugge

Formaliteiten, douaneregelingen, btw, gunstregimes, ... Ondernemen buiten de EU vereist de juiste kennis van douanezaken. Niets is minder aangenaam dan op barrières stoten bij de douane omdat u enkele zaken over het hoofd heeft gezien.

sales pitch
Opleiding

Lab: de dubbele driehoek verkoopmethode

Wenst u ook een verkoopsysteem gebaseerd op relatieopbouw? Geen hard selling maar een verkoopmethode op ‘het geven en nemen’ – principe. Wenst u hierin gecoacht te worden? Met deze nieuwe techniek zult u leren uw professionele klanten op een goede manier te benaderen.

customs zeebrugge
Opleiding

De nieuwe Incoterms® 2020: de belangrijkste wijzigingen

De Incoterms® - de internationale standaard die de rechten en plichten van de koper en verkoper bij internationaal transport van goederen regelt - veranderen elke tien jaar. De laatste wijziging was in 2010 en dus komen er nieuwe Incoterms® aan die op 1 januari 2020 van toepassing zullen zijn. Tijdens deze opleiding gaan we dieper in op de belangrijkste wijzigingen.

Groeien door overnames
Opleiding

Lab: Groeien door overnames

We maken u tijdens dit lab wegwijs in de wereld van mergers and acquisitions (M&A). Wat zijn de do’s en de don’ts? Verder verdiepen we ons in de bouwstenen en valkuilen van een waarderingsproces.

kpi's voor een strategisch hr-beleid
Opleiding

Seminarie: KPI's voor een strategisch hr-beleid

In dit praktijkgericht seminarie leert u wat KPI’s zijn, hoe ze zijn afgeleid van de langetermijnstrategie van de organisatie, en hoe hr-KPI’s een specifieke bijdrage kunnen leveren voor het personeelsbeleid maar zeker ook voor de prestaties van de organisatie.

presenteren
Opleiding

Seminarie: Presenteren met impact

Heeft u podiumvrees om te spreken voor een groep? Probeert u er altijd van onder te muizen als er iets gepresenteerd moet worden? En is er binnenkort een belangrijke presentatie die u moet geven? Dan is dit seminarie iets voor u!

start to sales
Opleiding

Lab: Start to Sales for Internal Sales

Staat u in contact met B2B-klanten en doet u aan interne verkoop? Wenst u ook een verkoopsysteem gebaseerd op relatiebouw? Geen hard-selling maar een verkoopmethode gebouwd rond het 'geven en nemen'-principe. Wenst u hierin gecoacht te worden? 

communicatie op de werkvloer
Opleiding

Seminarie: Communicatie op de werkvloer - communicatie als hefboom om betere resultaten te behalen

Niets is zo moeilijk en gemakkelijk tegelijk als communiceren. Is er regelmatig geroddel op de werkvloer of begrijpen medewerkers niet altijd waarom bepaalde beslissingen genomen worden? Dan zou dit een signaal kunnen zijn dat uw communicatiestromen niet helemaal geoptimaliseerd zijn, waardoor er verwarring kan ontstaan binnen en tussen teams. 

human productivity
Opleiding

Excellence Programme: Human Productivity

Niet-productieve medewerkers kosten een kmo algauw tot 300.000 euro per jaar. Door uw medewerkers centraal te plaatsen in uw bedrijfsvoering, verhoogt u hun productiviteit en creëert u betrokken medewerkers. Betrokken én efficiënte medewerkers, wie is er niet naar op zoek? 

vakbonden
Opleiding

Seminarie: Omgaan met vakbonden

Heeft u bij het sociaal overleg ook soms de indruk meer te ondergaan dan te ondernemen? Zou u in de ondernemingsraad liever thema's behandelen die relevant zijn voor de toekomst in plaats van bezig te zijn met discussies over het verleden? En hoe zit het met de 'nodige tijd'?

DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx