Skip to main content

Activiteiten

De winnende offerte
  • Afgelopen
Opleiding

Sales Class - De winnende offerte

Ik heb net een bezoek gebracht aan een klant of een prospect en ik mag een voorstel doen. Ik zet mij nu aan het werk. Hoe zorg ik ervoor dat mijn offerte al mijn inspanningen beloont? Wat schrijf ik, hoe breng ik mijn aanbod in tekst en beeld zo dat het ook verkocht is “op papier”? Ook korte offertes, offerte-aanvragen die per mail of telefonisch binnenkomen en snel antwoord vragen.

bryo
Infosessie

Bryo infosessie Januari 2020

Heb je bij de uitbouw van jouw onderneming nog heel wat uitdagingen? Wil je je graag omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers? Dan is Bryo het juiste traject. 

 Lab: Growth Marketing
Opleiding

Lab: Growth Marketing

Hoe kan u op een korte tijd met beperkte middelen een bedrijf snel laten groeien? Voor velen de vraag van één miljoen. Maar wij hebben het antwoord: Growth Marketing. We laten de klassieke marketingstrategieën links liggen en zetten voluit in op een mix waarin onder meer innovatie, data, creativiteit en experimenteren de kroon spannen. 

levenslang leren
Infosessie

Opleiden kan je leren - opleiden is het nieuwe rekruteren

In 'the war for talent' is niet langer het talent van een werkzoekende van belang, wel zijn motivatie en attitude. Zet de deur bij het ogenblik van de aanwerving iets wijder open en laat vervolgens opleiding en rekrutering door elkaar lopen. Maar hoe pakt u de opleiding van deze nieuwe medewerker dan aan? 

Internationale contracten met agenten, distributeurs en klanten
Netwerking

Internationale contracten met handelsagenten, distributeurs en klanten

Bij internationaal zakendoen is het belangrijk om met sluitende juridische contracten te werken die uw belangen optimaal verzekeren. Vaak besteden ondernemers te weinig aandacht aan de content en risico’s bij het opstellen van dergelijke contracten. Met name overeenkomsten met handelsagenten en distributeurs geven vaak aanleiding tot moeilijkheden bij beëindiging, bijvoorbeeld bij onvoldoende verkoopresultaten. Bovendien zijn overeenkomsten met handelsagenten ook onderworpen aan dwingende (Europese) wetgeving.

ING
SD  Worx