Skip to main content
Te gast bij WAAK

Te gast bij WAAK

Het maatwerkbedrijf WAAK creëert al 50 jaar lang duurzame en aangepaste tewerkstelling met kansen tot zelfontplooiing voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Oplossingen bieden op maat voor onze klant, via de creatie van aangepaste jobs voor onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat is de essentie.

De 1900 duurzame jobs gecreëerd door dit bedrijf creëren reële toegevoegde waarde voor kleine en grote ondernemingen in binnen- en buitenland.

Het team achter Waak waakt voortdurend over professionaliteit, leverbetrouwbaarheid, correcte prijs, kwaliteit en flexibiliteit. Door de aanwezige knowhow van producten en processen, kan en wil WAAK een constructief en pro-actief partnerschap uitbouwen met zijn klanten. WAAK focust hierbij op klant- en resultaatgerichtheid en wil verbeteringsgericht werken. Uiteraard staan ook duurzaamheid, integriteit, ethische en sociale gedragscodes erg centraal. Ze zijn een onderdeel van hun missie, visie en waarden.

In combinatie met trots enthousiasme bieden deze de beste ingrediënten voor mensgericht ondernemerschap.

Programma

  • 12:00 uur: ontvangst met een broodje
  • 12.30 uur: presentatie door bedrijf
  • 13.00 uur: rondleiding doorheen het bedrijf
  • 14.00 uur: netwerking

Meer info 

Inschrijven voor dit gastbezoek kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Shirley Seynaeve

Adres

WAAK
Heirweg 125
8520 Kuurne

Wanneer

Prijs

Gratis voor Voka-leden

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatie kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee aangerekend worden van 30 euro.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka

Hulp nodig?

 

CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx