Skip to main content
Te gast bij NSAC

Te gast bij North Sea Aviation Center

Op 17 oktober zijn we Te gast bij North Sea Aviation Center in Oostende. Het NSAC opende op 27 mei de deuren van een gloednieuwe business terminal op de Luchthaven Oostende-Brugge.

North Sea Aviation  Center (NSAC) is eigenaar en uitbater van de business en general aviation terminal op de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge. Sinds mei 2019 garandeert NSAC een volledige dienstverlening voor vliegtuigen, passagiers en piloten waar persoonlijkheid en state-of-the-art faciliteiten centraal staan. 

U kunt gebruikmaken van vergaderkantoren, in alle privacy iets drinken in de VIP-lounge en met professionele begeleiding naar uw vliegtuig gaan. Ook vervoer en accommodatie regelt het team van Flight Administrators voor u op maat. 

Vertrekken en aankomen via de NSAC privéterminal zorgt ervoor dat reizen met een privévliegtuig nog toegankelijker en efficiënter wordt.

Programma

  • 18.30 uur: ontvangst
  • 19.00 uur: presentatie door bedrijf
  • 19.30 uur: rondleiding doorheen het bedrijf
  • 20.30 uur: netwerking 

Inschrijven kan alvast via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Shirley Seynaeve.

Adres

North Sea Aviation Center
Nieuwpoortsesteenweg 945
8400 Oostende

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze Te gast bij is gratis voor Voka-leden.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatie kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee aangerekend worden van 30 euro.

Hulp nodig?

 

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx