Skip to main content
brexit

Brexit problem solving team

De uitkomst van de brexit blijft nog steeds onzeker. De deadline nadert weer met rasse schreden en het politiek gekibbel helpt daar helemaal niet bij. Voka – Kamer van Koophandel Limburg benadrukt dat bedrijven zich met spoed moeten voorbereiden en lanceert daarom een brexit problem solving team.

Is uw logistieke keten klaar voor een harde brexit? Welke maatregelen moeten er worden genomen als het VK een derde land wordt en wat met de fiscale gevolgen? Stuur jouw vragen/thema’s op voorhand zodat we er samen over kunnen discussiëren. Daarnaast is er een expertenpanel samengesteld om jullie met raad en daad bij te staan. 

Met dit initiatief willen we zowel de grotere bedrijven als de kleinere kmo’s bijstaan en ondersteunen. We kunnen ons voorstellen dat er nog heel wat vragen zijn. Hiervoor hebben we dan ook een expertenpanel samengesteld om jullie met raad en daad bij te staan, maar de essentie is ook om van elkaar te leren. Want het wordt dringend tijd dat ondernemers hun stand van zaken toetsen aan de voorbereidingen die anderen reeds hebben gedaan.

Expertenpanel:
-    Jeroen Gobbin, KPMG (Hoofd van Indirect Tax)
-    Dimitri Verhemeldonck, H.Essers (Solution Design Engineer en lid brexit-team bij Essers)
-    Stefan Kessen, FOD Financiën (Douane en Accijnzen)

Wees er dus zeker bij op de eerste sessie die u gratis wordt aangeboden.

Praktisch:
Dinsdag 29 oktober van 13:00 h tot 16:00 h.
Locatie: Voka – Kamer van Koophandel Limburg.

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis
Inschrijven verplicht

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo